Norel Dr. Wilsz

Professional Skincare Products

Kontakt os pr. mail

e-mail: hej@norel.dk

Norel_MultiVitamin_2016

Retinol er kendt for sin effektivitet

Retinol har været en grundpille i anti-aging hudpleje i årtier. Retinol stimulerer hudens naturlige kollagenproduktion, gør huden mere modstandsdygtig over for UV-stråling, og beskytter huden mod frie radikaler og oxidativ stress.

Hudens celler stimulereres til at producere mere kollagen og elastin, hvilket resulterer i sundere hud. At skabe hudpleje med retinol i tilstrækkeligt høje koncentrationer uden at forårsage irritation har altid været en udfordring. I kosmetik anvendes derfor retinol estere, som kan tolereres godt og kan anvendes i meget høje koncentrationer.

Norel har udviklet flere produkter med Retinol, samt Retinol H10, som er den nyeste generation af retinol, der ikke udløser hudgener, rødme eller andet ubehag.


Rejuvenating Serum  – Retinol 2%

Rejuvenating Serum – A-C-E vitamin

Retinol & C-vitamin Rejuvenating Serum er et kraftfuldt serum, der pumper huden med retinol 2%.  Serum bekæmper rynker og giver et yngre udseende. Produktet gør huden synligt yngre, glattere og lysere uden irriterende bivirkninger.  Retinol H10 stabil, hvilket garanterer resultater, høj ydeevne, og synlig reduktion af  rynker, selv solskader.

Serums formel byder på den nyeste generation af retinol, som ikke irriterer huden. Den stabile koncentration af retinol kombineret med C & E vitamin modvirker alderstegn, forebygger solskader, samt opbygger hudens fugtbarriere.


Creme med Retinol 0,5

Norel_Dr_Wilsz-Renew_Extreme-Retinol_H10_

Foryngelseskur med A-vitamin creme

Cremen har anti age effekt, forbeder hudens struktur, samt fugtbalance. Cremen er fyldt med virksomme antiaging komponenter i form af A-vitamin, C-vitamin, Hyaluronsyre samt Fytinsyre og skal anvendes som natcreme, således at de aktive ingredienser kan virke natten over og dermed bidrage til cellefornyelse og forbedret hudstruktur.