Norel Dr. Wilsz

Professional Skincare Products

Kontakt os pr. mail

e-mail: hej@norel.dk
Slider
 

 

NOREL DR. WILSZ – HUDPLEJE AF HØJ KVALITET


 

Norel har over 50 års erfaring som førende kosmetikproducent inden for sundhed, skønhed og wellness. Det mangeårige succes skyldes engagement samt forskning i udvikling af nye produkter,  kombineret med en passion for at levere fremragende behandlinger og resultater.

Kendetegnet er høj koncentration af virksomme aktive ingredienser. Produkterne er frie for parabener og unødvendige kemikalier,  hvilket betyder færre hudirritationer. Resultatet er effektiv hudpleje & fremragende behandlinger.


HUDPLEJE MED HØJ KONCENTRATION AF AKTIVE INGREDIENSER

Slider

 
 

Udviklet af eksperter inden for hudpleje


Norel hudpleje er udviklet af Dr. Wilsz, hvis erfaring og ekspertice inden for udvikling har resulteret i virksomme hudplejeprodukter. Produkterne afhjælper en række udfordringer som, f.eks. aldring, akne, solskader, rosacea.

Norel udvikler professionelle hudplejeprodukter som imødekommer hudplejeklinikkers strenge krav om virksom hudpleje.

Norel Dr. Wilsz giver en resultatorienteret tilgang til hudplejeløsninger. De videnskabeligt støttede produkter af medicinsk kvalitet udgør en komplet home care og omfattende professionel skincare. Norel professionelpleje er i stand til effektivt at behandle alle hudtyper med forskellige hudsygdomme og behov.

 
 

NORELS MOTTO: “Naturen er kilden til skønhed”


Norel udnytter viden og forskning på området til at udvikle hudplejeserier, som foruden at være virksomme, lever op til forbrugernes stigende behov og ønske om miljøvenlige skønhedsprodukter.

Hudplejeserier er frie for parabener, alkohol, lanolin, mineralske olier, og først og fremmest baseret på naturlige planteekstrakter.

naturlige ingredienser

NOREL ANVENDER KUN ÉN STANDARD – DEN HØJESTE


På eget laboratorium udvikles der innovative og avancerede hudplejeprodukter.

Kombinationen af samarbejde med hudlæger og kosmetologer samt højteknologisk udvikling resulterer i skabelse af skønhedsprodukter af høj kvalitet, til store glæde for professionelle hudterapeuter samt forbrugere.

Samtlige produkter produceres under den gældende GMP ordning (Good Manufacturing Practice). Derved sikres den højeste kvalitet, standard samt sikkerhed.

Slider