Norel Dr. Wilsz

Professional Skincare, Danmark

Kontakt os pr. mail

e-mail: info@norel.dk

Mandag- fredag kl. 10-14

tlf.nr. 61 45 12 90

Hyaluron

 

Hyaluronsyre er perfekt til tør og krævende hud

Norel Cosmetics har udviklet en række produkter med hyaluronsyre, udviklet til intens fugtgivende behandlinger af hud som er plaget af tørhed, fine linjer og rynker, samt tab af elasticitet.

Det fugtbevarende system Hydroviton®PLUS  booster huden med et fugtbevarende cocktail, som giver fugt til cellerne,  og fordobler fugtniveauer i huden. Fine linjer og rynker udglattes og huden får en frisk glød.


Hyaluron Serum 3%

Hyaluron Serum

Hyaluronsyre serum

Dette intens fugtgivende serum er baseret på en unik blanding af to højt koncentrerede aktive former hyaluronic acid 1% og sodium hyaluronate 2%, som arbejder i forskellige hudlag.

De forskellige typer hyaluronsyre lægger sig som en fugtgivende film på huden og lider du af tørhedssymptomer opnår du med det samme lifting effekt og forbedret spændstighed.

Lavmolekulære hyaluronsyre trænger dybere ind i huden og binder fugt, hvorved den korrekte hydrering og fasthed i huden bevares i længere tid, og et evt. underskud på fugt afbalanceres.

 


Hyaluron Profiller

Hyaluron Profiller

Innovativ formel med Hyaluronic Activator

Hyaluron Serum giver huden mulighed for at genvinde den tabte fugtbalance og vitalitet. Huden genvinder sit elasticitet og glød.

Denne intense fugtgivende behandling booster huden med et fugtbevarende tre-trins system, der tilfører essentielle næringsstoffer, som giver fugt til cellerne.

NovHyal® regenererer og stimulerer syntesen af hyaluronsyre, der opstår i huden helt naturligt, mens Inovelo CAFA® beskytter nydannet hyaluronsyre fra ødelæggelse, hæmmer overdreven hyaluronidaseaktivitet ( et enzym, der nedbryder hyaluronsyre i huden).

 

 


Hyaluron Tonic

Hyaluron Tonic

Hyaluron Tonic med fremragende rensende og  forfriskende egenskaber

Perfekt til alle med manglende fugtbalance og tørhedstegn, idet denne tonic gør dehydreret hud ekstra glad.

Hydroviton®PLUS er en fugtgivende hyaluronsyrekompleks  binder fugt i overhuden, mens planteceramider virker  afbalancerende og forhindrer fugttab.

Tonic virker fugtende, beroligende på huden og er rig på E vitamin, som  beskytter huden mod de ødelæggende virkninger af frie radikaler

 

 

 


Hyaluron Creme – Active Moisturizing

Hyaluron Plus cream

Intens og langtidsvirkende hudpleje med hyaluronsyre til tør hud

Cremen  garanterer intens fugt og høj hydrering, og har en fløjlsagtig konsistens.

Hyaluronsyren arbejder i flere hudlag samt danner en silkeagtig beskyttende vandbindende film på huden, og reducerer tørhed samt spænding i huden.

Cremens rige formel på fugtgivende komplekser Hydroviton®PLUS  med lavmolekulær og højmolekulær hyaluronsyre.

Rynker forårsaget af tørhed og dehydrering udjævnes og huden får en fjølsagtig glathed, blødhed og genvinder tabt elasticitet. Fastholder et højt fugtighedsniveau i mange timer.

 


Hyaluron Creme – Balancing

Hyaluronic acid cream

Effektivt fugtighedscreme, som supplerer mangel på fugt

Cremen reducerer tendensen til dannelsen af hudorme og normaliserer udskillelsen af sebum, og gør huden mindre fedtet.

Ultra let creme til fedtet hud, og kombinationshud med tørhedssymptomer kombineret med en overproduktion af sebum,  som er hudens naturlige fedtstof.

Fugtgivende komplekser  Hydroviton®PLUS som er hyaluronsyre, der holder huden optimalt hydreret og efterlader den glat, blød og frisk i mange timer.

Anti-inflammatoriske og regulerende planteekstrakter i form af ceramider, rosmarin blade ekstrakter, bark af pil og birk virker normaliserende og regulerende på overproduktionen af fedtstof i huden og cremen er perfekt til kombineret hud eller fedtet hud med tørhedstegn

 


Hyaluron Mask

Hyaluron mask

Cremet ansigtsmaske med en fløjlsagtig konsistens

Ansigtsmaske fugter dybt og reducerer tørheden i huden.  Masker giver dig smuk og spændstig hud i løbet af 20 minutter.

Huden er dejlig fugtet og velplejet, hvor overfaldiske rynker som følge af tørhed udglattes, mens ceramider og vitaminer tilfører huden næring og de plejende ingredienser virker opbyggende, samt giver huden en langvarig komfort, bemærkelsesværdig glathed og blødhed.

 

 


Hyaluron Rensemælk

Hyaluron Rensemælk

Skånsom rensemælk

Rensemælk renser huden uden at påvirke det beskyttende hydro-lipid lag af epidermis. Efterlader huden helt ren og blød.

Rensemælk som tilfører huden fugt,  mætter huden med meget fugtgivende ingredienser, der stopper og binder vand i overhuden, mens planteceramider, solsikkeolie tilfører huden essentielle fedtsyrer, lecithin og vitamin E. Det regenererer, blødgør, udglatter og giver huden en fin beskyttende film.