Norel Dr. Wilsz

Professional Skincare - Kun B2B

Kontakt os pr. mail

e-mail: hej@norel.dk

Hyaluron

Hyaluronsyre er perfekt til tør og krævende hud

Norel Dr. Wilsz har udviklet en række produkter med hyaluronsyre, udviklet til intens fugtgivende behandlinger af hud,  som er plaget af tørhed, fine linjer og rynker, samt tab af elasticitet.

Det fugtbevarende system Hydroviton®PLUS  booster huden med et fugtbevarende cocktail, som giver fugt til cellerne,  og fordobler fugtniveauer i huden. Fine linjer og rynker udglattes og huden får en frisk glød.

Hyaluronsyre giver øjeblikkelig effekt, og behandler rigtig godt tørhedstegn i alle aldre. Tørhedstegn kan starte i begyndelsen af 30-erne, og bliver ofte forværret efter overgangsalderen.


Hyaluron Serum 3%

Hyaluron Serum

Hyaluronsyre serum

Dette intens fugtgivende serum er baseret på en unik blanding af to højt koncentrerede aktive former hyaluronic acid 1% og sodium hyaluronate 2%, som arbejder i forskellige hudlag.

De forskellige typer hyaluronsyre lægger sig som en fugtgivende film på huden og lider du af tørhedssymptomer opnår du med det samme lifting effekt og forbedret spændstighed. Lavmolekulære hyaluronsyre trænger dybere ind i huden og binder fugt, hvorved den korrekte hydrering og fasthed i huden bevares i længere tid, og et evt. underskud på fugt afbalanceres.


Hyaluron Profiller

Hyaluron Profiller

Innovativ formel med Hyaluronic Activator

Hyaluron Serum giver huden mulighed for at genvinde den tabte fugtbalance og vitalitet. Huden genvinder sit elasticitet og glød. Denne intense fugtgivende behandling booster huden med et fugtbevarende tre-trins system, der tilfører essentielle næringsstoffer, som giver fugt til cellerne.

NovHyal® regenererer og stimulerer syntesen af hyaluronsyre, der opstår i huden helt naturligt, mens Inovelo CAFA® beskytter nydannet hyaluronsyre fra ødelæggelse, hæmmer overdreven hyaluronidaseaktivitet ( et enzym, der nedbryder hyaluronsyre i huden).


Hyaluron Creme – Active Moisturizing

Hyaluron Plus cream

Intens og langtidsvirkende hudpleje med hyaluronsyre til tør hud

Cremen  garanterer intens fugt og høj hydrering, og har en fløjlsagtig konsistens. Hyaluronsyren arbejder i flere hudlag samt danner en silkeagtig beskyttende vandbindende film på huden, og reducerer tørhed samt spænding i huden.

Cremens rige formel på fugtgivende komplekser Hydroviton®PLUS  med lavmolekulær og højmolekulær hyaluronsyre.  Rynker forårsaget af tørhed og dehydrering udjævnes og huden får en fjølsagtig glathed, blødhed og genvinder tabt elasticitet. Fastholder et højt fugtighedsniveau i mange timer.


Hyaluron Mask

Hyaluron mask

Cremet ansigtsmaske med en fløjlsagtig konsistens

Ansigtsmaske fugter dybt og reducerer tørheden i huden.  Masker giver dig smuk og spændstig hud i løbet af 20 minutter.

Huden er dejlig fugtet og velplejet, hvor overfaldiske rynker som følge af tørhed udglattes, mens ceramider og vitaminer tilfører huden næring og de plejende ingredienser virker opbyggende, samt giver huden en langvarig komfort, bemærkelsesværdig glathed og blødhed.