Norel Dr. Wilsz

Professional Skincare Products

Kontakt os pr. mail

e-mail: hej@norel.dk

Norel_Anti-Age_2016

ANTI AGE PLEJE MED HEXAPEPTIDER

Med alderen falder produktionen af kollagen. 70 % af hudens vægt udgøres af proteinet kollagen, og før eller siden vil det resultere i rynker og linjer.

Kollagen findes og produceres i fibroblasterne i bindevævet. Med alderen arbejder fibroblasterne langsommere, og når man runder 35 år, så nedbryder dine celler mere kollagen end de producerer.

Peptider er high tech kosmetologi, og kaldes også for “naturlig botox”. Hexapeptider har en positiv indvirkning på fibroblasterne, og i sidste ende hudens elasticitet.  bidrager nemlig til at udfylde “hullerne” efter den mistede kollagen, lidt ligesom en “filler” bare uden nåle.


Anti Age – Moisturizing & Firming Cream SPF15

Norel_Dr_Wilsz-Anti_Age-SPF_15

Fugtighedscreme med SPF 15

Let dagcreme til daglig pleje af moden hud, som kræver lidt opmærksomhed og har behov for lifting, masser af fugt og beskyttelse. Cremens høje koncentrationer af peptider, ceramider, samt antioxidanter styrker produktionen af kollagen.

De aktive ingredienser i form af hexapeptider fugter, løfter og stimulerer hudens celler til at danne mere kollagen. Ceramider og antioxidanter C & E-vitamin beskytter huden mod frie radikaler og solskader.


Anti Age – Intensive Regenerating Eye Cream

Norel_Dr_Wilsz-Anti_Age-øjencreme

God og regenererende øjencreme

Intensiv vitaminbombe, som kombinerer peptider, aminosyrer, polysaccharider og A-vitamin, C-vitamin, samt E-vitamin. Let creme som fjerner tegn på træthed, stress samt forebygger, fugter og udglatter rynker. Huden beskyttes fuldt ud mod fotoaging og hudcellernes stimuleres til at danne mere kollagen.

De aktive ingredienser som hexapeptider, samt A, C & E vitamin opbygger huden, stimulerer kollagenproduktion, og forhindrer for tidlig aldring, mens tocotrienoler neutraliserer effekt af frie radikaler og beskytter mod ældning.


Anti Age – Regenerating Anti-Wrinkle Cream

Norel_Dr_Wilsz-Anti_Age-NIGHT

Anti Age Natcreme

En potent Anti-Age natcreme med regenerende egenskaber til en hud, som skal have aktiveret reparationsprocesser. Natcremens høje indhold af peptider, antioxidanter, ceramider samt vit. A, E og C styrker hudens fornyelsesprocesser og reparerer skader. Anti-Wrinkle Cream udglatter hudens overflade, beskytter mod miljøpåvirkninger og genskaber hudens naturlige ungdommelighed.

De aktive ingredienser i form af hexapeptider og ceramider stimulerer syntesen af kollagen og forsinker hudens aldring, mens abyssinumolie, kinetin stimulerer hudens regeneration og har god anti rynke egenskaber. Antioxidanter beskytter huden mod frie radikaler og aldring.

 

Anti Age White Tea Mask

anti age ansigtsmaske

Cremet ansigtsmaske giver fugt & ro

Masken udglatter rynker, opstrammer og reducerer tegn på inflammation og har lysende virkning på huden. Hudtonen forbedres, og ansigtsmasken tilfører omgående ro og fugt til huden. Maskens aktive ingredienser i form af naturlige planteekstrakter, som lakrids, hamamelis, rutin og hvid the virker beroligende, anti inflammatorisk, samt beskyttende mod frie radikaler.

A-vitamin samt E-vitamin sætter hudens regenerationsprocesser i gang og forebygger fotoaging. Masken virker lindrende og regenererende på stresset hud.