Norel Dr. Wilsz

Professional Skincare Products

Kontakt os pr. mail

e-mail: hej@norel.dk

Norel_Mandelic-Acid_2016

Eksfolierende behandling med Mandelic Acid

Mandelic Acid er en alfahydroxysyre, som er perfekt til at pleje fedtet hud med tendens til  acne og urenheder, såvel som moden hud, som har brug for lidt workout.

Du skal vælge eksfolierende produkter, da disse har anti- inflammatoriske egenskaber og kan dermed regulere overproduktion af fedtstoffer i huden, samtidig med at de stimulerer cellerne til at danne kollagen og forbedre fugtniveauer i huden.

Eksfolierende produkter behandler dermed mange forskellige hudproblemer og passer til alle hudtyper. Den modne hud opbygger kollagen og fugtniveauer, mens den unge hud har brug for regulering af overproduktion af fedtstoffer i huden.


Mandelic Acid Tonic

Alkohol-fri tonic med unikke egenskaber

Denne milde tonik fjerner døde hudceller, fjerner hudorme uden at irritere huden. Produktet har en let lysende effekt grundet sin eksfolierende effekt og virker dermed også på hyperpigmentering. Renseprodukt med aktive komponenter genopretter hudens pH balance, fugter og plejer samt efterlader huden glat, velplejet og med et friskere look.


Mandelic Acid Cream

Norel_Dr_Wilsz-Mandelic_Acid-_PHA

Ny energi til huden med eksfolierende natcreme

Ønsker du en reducering af synligheden af linjer og rynker samt bedre hudstruktur, så er denne creme det der skal til. Cremen virker regulerende på fedtet hud og fjerner tendensen til  urenheder, da den har anti-bakterielle og inflammatoriske egenskaber.

De aktive ingredienser booster hudens fugtniveauer, forbedrer hudens elasticitet samt hudens struktur vil fremstå mere ensartet og ungdommelig. Cremen forvandler din hud, mens du sover og du vågner med forbedret glød.


Mandelic Acid Cleansing Gel

Rensegel til alle hudtyper, især fedtet og kombineret hud

Rensegel med anti-bakterielle og afbalancerende egenskaber kan anvendes dagligt for at holde huden fri for urenheder, har let eksfolierende effekt og derfor perfekt til alle hudtyper, hvor cellefornyelsen skal iværksættes.

Mandelsyre og lakridsrol reducerer udskillelsen af fedtstoffer i huden, renser huden samtidig med at den stimulerer celler til fornyelse. Mandelic Acid Cleansing Gel har anti inflammatorisk effekt og kan anvendes i badet i stedet for sæbe.


50% Mandelic Acid + PHA

Mandelic Acid – kemisk peeling

Professional kemisk peeling til alle hudtyper. Denne eksfolierende produkt er baseret på en kombination af frugtsyre i form af Mandelic Acid &  PHA.

Produktet er udviklet til eksfoliering af huden og er sikker i anvendelse på trods af den høje koncentration og lave pH. Mandelic Acid + PHA  har en eksfolierende effekt og god anti age effekt, hvor hudens kollagen og elasticitet forbedres uden at udløse hudirritation.

Mandelic Acid  + PHA serum kan anvendes af alle hudtyper, og kan være god ved urenheder, da de effektivt fjerner  døde hudceller og forebygger  tilstopning af talgkirtler.