Norel Dr. Wilsz

Professional Skincare Products

Kontakt os pr. mail

e-mail: hej@norel.dk

AHA-syre eksfolierende hudpleje

AHA frugtsyre er kendt for sine foryngende egenskaber

AHA-frugtsyre virker stimulerende på produktionen af kollagen og dermed forbedrer hudens elasticitet. AHA-frugtsyre er er bakterie- og svampedræbende og dermed gode ved urenheder og forstørrede porer, betændelsestilstande.

AHA-frugtsyre giver ekstra fugt til huden og stimulerer hudens produktion af hyaluronsyre. AHA-frugtsyre virker ved pigmentforstyrrelser og lysner alderspletter. AHA-frugtsyre forbedrer på det generelle hudbillede og reducerer f.eks. solskader, og efterlader huden med fornyet og flot glød


 Mandelic Acid Tonic

mandelic acid tonic

Alkohol-fri tonic med unikke egenskaber

Mild tonic med AHA frugtsyre fjerner døde hudceller, opløser hudorme, renser huden uden at irritere eller efterlade brændende fornemmelse. Tonic med let lysende effekt, genopretter hudens pH balance, fugter og plejer samt efterlader huden glat, velplejet og med et friskere look. Tonic har anti-inflammatoriske egenskaber, renser huden i dybden og mindsker alderstegn.

 


Mandelic Acid Cream

Norel_Dr_Wilsz-Mandelic_Acid-_cream

Ny energi til huden

Ønsker du en reducering af synligheden af linjer og rynker samt bedre hudstruktur, så er denne creme det der skal til. Ønsker du at regulere fedtet hud og fjerne urenheder, så er denne creme også til dig.

De aktive ingredienser booster hudens fugtniveauer, forbedrer hudens elasticitet samt hudens struktur vil fremstå mere ensartet og ungdommelig. Cremen forvandler din hud, mens du sover og du vågner med forbedret glød. Tendens til urenheder samt overskydende fedtproduktion behandles ligeledes mens du sover.

 


25% Glycolic Acid Serum

glycolic acid 25%

Glykolsyre er en AHA syre til alle hudtyper

25% Glycolic Acid fungerer som en slags workout for huden, hvor hudens elasticitet, kollagenproduktion og fugtbinding øges. Serum med 20% glykolsyre samt 5% Skinper LWG kombination af glykolsyre, mælkesyre og citronsyre for at forstærke effekten af behandlingen.

25% Glycolic Acid Serum har en hudvenlig pH 3,0, hvorved risikoen for irritation og ubehag reduceres mens udbyttet maksimeres. Serum har en gelagtig konsistens og løber ikke i øjnene, hvilket gør behandling mere sikker og behagelig. Glykolsyre “skrædder” det øverste hudlag af, hvilket efterlader frisk, blød, glattere og strammere, renere  hud.

 


Glykolsyre – Glycolic Acid Cream

glykolsyre creme

Mild eksfolierende natcreme

Små ufuldkommenheder som ujævn hudtone, rynker reduceres og huden bliver glat, samt genvinder sin glød og blødhed. En mild creme med et lavt AHA-frugtsyreniveau til daglig brug. Skal anvendes som natcreme.

Natcremen kombinerer glykolsyre med hyaluronsyre, arganolie, sheabutter og anti-ageing kompleks for at give det yderste komfort til moden, tør hud. Cremens aktive ingredienser som består af bittesmå molekyler af glykolsyre, mælkesyre og citronsyre forbedrer hudens struktur samt fugtniveauer, mens anti aging kompleks rig på antioxidanter, isoflavoner, vitaminer og sporstoffer forebygger aldring, fugttab, og tørhedstegn.

 


25% Phytic Acid pH 3.0

phytic acid 25%

Mild, selvneutraliserende anti-aging peeling

Skånsom peeling baseret på ren 25% fytinsyre (pH 3.0) med stærk lysende og foryngende effekt. Peelingens pH 3.0 garanterer komfort og ingen irritationer. Perfekt peeling til sarte øjenomgivelser, kan anvendes alene eller i kombinationen med Renew Extreme Produkter.

Peelingen skal ikke fjernes, men forbliver på huden og er en del af  Extreme Renew Anti-Age behandlingen.  Peelingen fremmer optagelsen af de aktive ingredienser i Extreme Renew Retinol 5% samt C-vitamin 10%.

 


Enzymatic Peeling

enzymatic peeling

Mild og cremet peeling med bromelain og papain

Frugtenzymer fjerner døde hudceller og efterlader huden glat og fugtet. Det anbefales til alle hudtyper, såvel fedtet hud som sensitiv hud, da peelinger ikke virker udtørrende. De aktive ingredienser er bromelain og papain fra frugt, og det hjælper med at nedbryde døde hudceller, oplyse tilstoppede talgkirtler og dermed rense ud i urenheder.

 


50% Mandelic Acid  + PHA

mandelic acid pha 50%

Effektiv eksfolierende syre

Exfolierende peeling gel med AHA-frugtsyre, baseret på mandelsyre (40%) og polyhydroxysyrer (10%), gluconolacton og lactobionsyrer med pH 1,5. Garanterer effektiv eksfoliering huden at forårsage hudirritationer eller ubehag under behandlingen.

Alle hudtyper,  inkl. moden hud med dilaterede kapillær eller hyperpigmentering, men også fedtet hud med behov for afbalacering. Produktet stimulerer kollagensytense, minimerer rynker og har opstrammende effekt, men har også en anti-inflammatorisk og beroligene virkning på kapillær, synlige blodkar.